Rüyada polis tutuklaması görmek

Rüyada polis tutuklaması görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada polis tutuklaması gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tutuklaması görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada haksız yere tutuklanmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada tutuklama görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments