Rüyada polis sınavına girmek

Rüyada polis sınavına girmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kendini bunu başaracağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, patron koltuğuna geçeceğine inanılır.

Rüyada polis sınavına girmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada polis sınavına girmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polislik sınavına girmek hayal kırıklığı yaşanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada polis sınavını kazanmak uzun süre işsizlik çekeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınava geç girmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada camide sınava girmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada okulda sınava girmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde sınava girmek hanesine bolluk geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments