Rüyada polis çağırdığını görmek

Rüyada polis çağırdığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, gelirinin düşeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, malında zulüm meydana gelmesine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada polis çağırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada polis çağırdığını görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada polis çağırmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve polis çağırmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, atılım yapacağına yorulur.

Rüyada polisi çağırmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis çağırmak görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada üç harfli çağırmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Rüyada cin çağırmak görmek neşeli bir hayat süreceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments