Rüyada poğaça satmak

Rüyada poğaça satmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada poğaça satmak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada poğaça satmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit poğaça satmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada poğaça vermek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Rüyada sıcak poğaça görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada poğaça almak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytinli poğaça görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada börek poğaça görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments