Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, dedikodu edeceğine, kar elde edileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek tutulan yolun isabetli olacağına, hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yemek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret eder.

Rüyada yağda yumurta yediğini görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yağda yumurta pişirmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments