Rüyada pislikle uğraşmak

Rüyada pislikle uğraşmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada pislikle uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada insan pisliğiyle uğraşmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına inanılır.

Rüyada pislikle uğraşmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada silahla uğraşmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Rüyada sayılarla uğraşmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada köpeklerle uğraşmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine tabir olunur.

Rüyada etle uğraşmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada örümcekle uğraşmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak geçiminin yerinde olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments