Rüyada pişen yumurta görmek

Rüyada pişen yumurta görmek işlerin günden güne açılacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, maddi kriz yaşanacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada pişen yumurta gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş bozuk yumurta görmek zaferlere doymayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada pişmiş yumurta soymak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ekonomik gücün çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada az pişmiş yumurta görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişen yumurta görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada az pişmiş yumurta yemek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments