Rüyada pırlantalar görmek

Rüyada pırlantalar görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlantalar gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada pırlanta taş kaybetmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı pırlanta görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada parmakta pırlanta yüzük görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta satmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine inanılır.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta almak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta saat görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments