Rüyada ıslak pirinç görmek

Rüyada ıslak pirinç görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, helal kazanç elde edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, kötü kişilere yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak pirinç gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Rüyada ıslak pirinç görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak para görmek anne babanın üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada ıslak halı görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, daha rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kek görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak terlik görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yorganı ıslak görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada ıslak olmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada ıslak mezar görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments