Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek zor durumda kalınacağına, refah düzeyinin artacağına, ailesini hem gururlandıracağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç pilav görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yemek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç pilav dağıtmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada pirinç pilavı dağıtmak dertlerinin sonunun geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments