Rüyada pirinç pilavı yemek

Rüyada pirinç pilavı yemek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kurtuluşa kavuşacağına, makam edineceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük atılımlar yapacağına, insanlara küsüleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yanlış işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavı yemek gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada pirinç pilavı ve et yemek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada kurtlu pirinç pilavı yemek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada pirinç pilav yemek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı yapmak ve yemek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yemek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yaptığını görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış pirinç pilavı görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments