Rüyada pilavda kıl görmek

Rüyada pilavda kıl görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, el üstünde tutulacağına, rahatının da yerine geleceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilavda kıl gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada pilavda kıl görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pilavın içinde kıl görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köfte pilav görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada misafirlikte pilav yemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada pirinç pilavı ve et yemek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada pilavlık bulgur görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada bulgur pilavı pişirmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalettir.

Rüyada pilav ve turşu yemek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments