Rüyada pilav ve yoğurt yemek

Rüyada pilav ve yoğurt yemek zarar edeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada pilav ve yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada pilav ve yoğurt yemek çok rahat edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu pilav yemek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada pilav yoğurt görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilava yoğurt katmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı yoğurt yemek yeni işlere girileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu patates yemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal ve yoğurt yemek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz yoğurt yemek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments