Rüyada pijama satmak

Rüyada pijama satmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, asık yüzlerin güleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pijama satmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada pijama satmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birini pijamalı görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada mor pijama görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada gece pijaması görmek daha zengin hale geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini pijamalı görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada pijama giymek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada ipek pijama giymek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pijama görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments