Rüyada pijama aramak

Rüyada pijama aramak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pijama aramak gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Rüyada pijama aramak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada pijama satmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına inanılır.

Rüyada mavi renk pijama görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada renkli pijama görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pijama giymek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil pijama görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak pijaması görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini pijamalı görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments