Rüyada perdeyi kesmek

Rüyada perdeyi kesmek nefsine uyacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Rüyada perdeyi kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada perde kesmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada perdeyi kesmek fikirlerinin çatışacağına, başarılarının azalacağına işarettir.

Rüyada beyaz perde kesmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tül perde kesmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde dikmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret eder.

Rüyada pembe perde asmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı tül perde görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde çıkartmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments