Rüyada perde çıkartmak

Rüyada perde çıkartmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada perde çıkartmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada perde çıkartmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada birinin gaz çıkardığını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan kıl çıkartmak sevilen birinin geleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada topraktan patates çıkartmak neşeli bir hayat süreceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kıl çıkartmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş çıkarıp takmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon çıkardığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments