Rüyada cevşen taktığını görmek

Rüyada cevşen taktığını görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada cevşen taktığını gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kocasının altın taktığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada piercing taktığını görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının yüzük taktığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle yüzük taktığını görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişine tel taktırmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments