Rüyada pencereden yağmuru izlemek

Rüyada pencereden yağmuru izlemek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, konforunun artacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Rüyada pencereden izlemek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulur.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek vefakar bir insan olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmuru izlemek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Rüyada yağan yağmuru izlemek kazancının ilk önce azalacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments