Rüyada pencereden birinin girdiğini görmek

Rüyada pencereden birinin girdiğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada pencereden birinin girdiğini gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada pencereden kar girdiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden birinin girdiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden atlayan birini görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pencereye tül takmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Rüyada pencereden deniz görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir pencere görmek ayıplı yolara sapacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet eder.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments