Rüyada at ısırması görmek

Rüyada at ısırması görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, ana baba dualarının alınacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulur.

Rüyada at ısırması gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada at ısırması görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın ısırmasını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırılmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısıran at görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın ısırması görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada güneşin ısıttığını hissetmek sahip olduğu nimetin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments