Rüyada peçe takmak

Rüyada peçe takmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada peçe takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Rüyada siyah peçe takmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada peçe takmak övgü dolu sözler işiteceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada peçeli birini görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara peçe görmek ailesinin de büyük olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kara peçeli kadın görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah peçeli kadın görmek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada siyah peçe görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments