Rüyada kara peçe görmek

Rüyada kara peçe görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kötü haberlerin alınacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, canını sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kara peçe gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kara peçe görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kara peçeli kadın görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, yüklü siparişler alacağına delalettir.

Rüyada peçeli birini görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada peçeli kadınlar görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada peçe taktığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başarıya giden yollarını açacağına rivayet eder.

Rüyada peçeli adam görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işarettir.

Rüyada peçe görmek bekarsa evleneceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments