Rüyada ayakta yırtık çorap görmek

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, makbul olmayan işler yapacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, hayal kırıklığına, işini büyüteceğine, ağız tadından olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta yırtık çorap gördüyseniz:

  • Sorun yaratan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet eder.

Rüyada ayakta siyah çorap görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta çorap görmek hastalıklardan kurtulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet eder.

Rüyada çorap yırtığı görmek işlerin toparlanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Rüyada çorabın yırtık olduğunu görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işarettir.

Rüyada ucu yırtık çorap görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Rüyada çorabı yırtık görmek yanlışlara düşeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık çorap çıkarmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments