Rüyada patronun arabasını görmek

Rüyada patronun arabasını görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada patronun arabasını gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada patronun arabasını görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada patronun arabasına binmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada patronun arabasını kullanmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada patronla arabaya binmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada patronun arabasını sürmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada patronla uyumak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrondan azar yemek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet eder.

Rüyada patronun hanımını görmek dertlerine derman arayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments