Rüyada patronla uyumak

Rüyada patronla uyumak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, güzel bir iş fırsatına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada patronla uyumak gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada patronla uyumak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrondan azar işitmek ortaklıkların bozulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronuyla sohbet etmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada patronla beraber olmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada patrondan kaçmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada patronumu görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini patron görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patron koltuğuna oturmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments