Rüyada patlıcanı dalında görmek

Rüyada patlıcanı dalında görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcanı dalında gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada dalından patlıcan koparmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada patlıcanı dalında görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında patlıcan görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işarettir.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan salatası yemek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bostan patlıcanı görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments