Rüyada patates toplamak

Rüyada patates toplamak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, istediklerini elde edeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına tabir olunur.

Rüyada patates toplamak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada patates toplamak belaya ve derde düşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan patates toplamak darp edileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan patates toplamak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze patates toplamak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, islami olarak günahlarının artacağına delalet eder.

Rüyada tarlada patates toplamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden patates toplamak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden patates toplamak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz patates görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments