Rüyada patates soymak

Rüyada patates soymak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada patates soymak gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada patates soğan soymak şansının bir türlü dönmeyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Rüyada patates soyduğunu görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş patates soymak kolaylıklara kavuşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işarettir.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, küskünlüklerin oluşacağına rivayet eder.

Rüyada patatesi soymak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada başkasının patates soyduğunu görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada patates soymak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates soymak saygısını toplayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments