Rüyada pastada mum üflemek

Rüyada pastada mum üflemek geleceği için faydalı adımlar atacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pastada mum üflemek gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Rüyada pasta mumu üflemek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına inanılır.

Rüyada pastada mum üflemek ekmeğin kesileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mum üflemek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muma üflemek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada doğum günü pastası üflemek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Rüyada yaş pasta üflemek kazancının günden güne azalacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Rüyada pasta üflemek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments