Rüyada muma üflemek

Rüyada muma üflemek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işarettir.

Rüyada muma üflemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada muma üflemek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek yüzünün güleceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada dilek tutup mum üflemek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet eder.

Rüyada pastada mum üflemek başarı için yılmadan çalışılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum üflemek kazançlı bir adım atılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işarettir.

Rüyada kulağına üflemek rahat edileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara dumanı üflemek dualarına karşılık alacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada toz üflemek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, esenleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments