Rüyada pasta yediğini görmek

Rüyada pasta yediğini görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, tabiri caizse can bulacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada pasta yediğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada pasta yediğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının pasta yediğini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş pasta yedirmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin pasta yediğini görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine pasta yedirmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments