Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek aşının da çoğalacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayağı bağlı güvercin gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağlı güvercin görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulur.

Rüyada ayağı bağlanmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayakları bağlı koyun görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına inanılır.

Rüyada ayakları bağlı at görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını bağlı görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments