Rüyada pantolon etek görmek

Rüyada pantolon etek görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon etek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada pantolon etek görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada etekli pantolon görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalettir.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek fesada bulaşacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada etek pantolon giymek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine tabir olunur.

Rüyada uzun beyaz etek giymek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket etek görmek bazı konularda konuşulacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada rengarenk etek görmek yersiz yere suçlanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık etek görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments