Rüyada pantolon aramak

Rüyada pantolon aramak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon aramak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Rüyada siyah pantolon aramak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada kot pantolon aramak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada pantolonunu aramak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işaret eder.

Rüyada pantolon aramak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada pantolonunu kirli görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kırışık pantolon giymek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işarettir.

Rüyada kapri pantolon görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments