Rüyada pantolonunu kirli görmek

Rüyada pantolonunu kirli görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, karamsarlığa düşeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada pantolonunu kirli gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Rüyada pantolonunu kirli görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya alamet eder.

Rüyada pantolonu kirlenmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalettir.

Rüyada kirli beyaz pantolon görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kirli pantolon giymek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli kot pantolon görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, güzel davetler alacağına alamet eder.

Rüyada pantolon hediye almak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kot pantolon görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon beğenmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments