Rüyada paket vermek

Rüyada paket vermek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada paket vermek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada paket kahve almak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, hayatını yoluna koymaya delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketini atmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalettir.

Rüyada bir paket sakız görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet eder.

Rüyada küçük hediye paketi görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş sigara paketi görmek belaya ve derde düşeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pakette kahve görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalet eder.

Rüyada hediye paketi görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erzak paketi görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments