Rüyada pahalı elbise almak

Rüyada pahalı elbise almak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kolaylığa kavuşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Rüyada pahalı elbise almak gönülsüzce bir yere gideceğinize, rızıksız kalacağına inanılır.

Rüyada pahalı elbise giymek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine inanılır.

Rüyada pahalı elbise görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı hediye vermek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada pahalı araba kullanmak maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada pahalı araba görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı çanta görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı