Rüyada pahalı kıyafet görmek

Rüyada pahalı kıyafet görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, biraz dinleneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı kıyafet gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada pahalı kıyafet görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada çok pahalı araba görmek kara kara düşünür olacağına, suç işleyeceğine delalet eder.

Rüyada pahalı bir şey görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı hediye almak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada pahalı çanta almak allah katında yükseleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada pahalı elbise giymek maneviyata yöneleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı araba sürmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada pahalı araba görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments