Rüyada oyunu kaybetmek

Rüyada oyunu kaybetmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kazancının günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada oyunu kaybetmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyun oynandığını görmek maddi gücünün de daimi olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada halk oyunu oynamak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda oyun oynamak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü oyuncu görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments