Rüyada oyuncak tabanca görmek

Rüyada oyuncak tabanca görmek şansının hep açık olacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, yeni işlere gireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına inanılır.

Rüyada oyuncak tabanca gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada oyuncak su tabancası görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak tabanca görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada tabancayla ateş etmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulur.

Rüyada tabanca görmek elindeki işi rayına oturtacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada su tabancası görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tabanca sesi duymak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kırık tabanca görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments