Rüyada kendini seyretmek

Rüyada kendini seyretmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini seyretmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Rüyada gökyüzünü seyretmek kıtlığın meydana geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini seyretmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kavga edenleri seyretmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada tepeden denizi seyretmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada deniz manzarası seyretmek istenmeyen olayların olacağına, başarılarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağı seyretmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada güneşi seyretmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments