Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek önemli bir lider haline geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, maddi durumun düzeleceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek gözyaşına boğulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yokuş aşağıya inmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı inmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments