Rüyada otobüse binmek inmek

Rüyada otobüse binmek inmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüse binmek inmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada otobüse binmek inmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsten yanlış yerde inmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada otobüse binip inmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Rüyada otobüsten inmek hayat içinde çok rahat edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada belediye otobüsünden inmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse binip geri inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Rüyada otobüsle yokuş inmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Akile

Rüyamda kendimi yabancı bir evde goruyorum. O evde ölmüş annemi görüyorum ve 2 kızımı goruyorum. Evin önünde duran otobüse 2 kızımı bindiriyorum ben de biniyorum ardından geri iniyorum. Tekrar eve giriyorum annem bana 417 lira para veriyor. Almak istemiyorum önce benim var diyorum ama annem bunu da al diyor ve ben alıyorum ve elimdeki valizi de alip otobüse geri biniyorum sonra da uyandim.zaten.