Rüyada avucunda toprak görmek

Rüyada avucunda toprak görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, onu cesaretlendireceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunda toprak gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada bir avuç toprak görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada avucunda toprak görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde toprak görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, diplomalarının artacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinin soyulduğunu görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada avucunu öpmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada avuca kına yakmak kişinin içinin daralacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada dişleri avucunda görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, daha büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments