Rüyada örümceği atmak

Rüyada örümceği atmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada örümceği atmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada üstünden örümcek atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada örümceği atmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Rüyada örümceği evden atmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada örümcekleri üstünden atmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada örümcek ağını temizlediğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Rüyada yemeğin içinde örümcek görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak örümcek görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada örümcek ağına dokunmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments