Rüyada oruçlu bozmak

Rüyada oruçlu bozmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu bozmak gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Rüyada istemeden oruç bozmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına alamet eder.

Rüyada bilmeyerek oruç bozmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucunu bilmeyerek bozmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak ve bozmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kasten oruç bozmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada başkasının oruç bozduğunu görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutarak orucunu bozmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments