Rüyada oruçken elma yemek

Rüyada oruçken elma yemek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada oruçken elma yemek gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada oruçken elma yemek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, hayır getirecek bir konuda çalışacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek tüm kederinin uçup gideceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken elma yemek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, onları koruyup kollayacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek sevilip sayılacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek maddi durumun düzeltileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments