Rüyada avuçta kan görmek

Rüyada avuçta kan görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, çekilen acıların unutulacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada avuçta kan gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada avuçta kan görmek kısmetlerinin açılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada avuç dolusu kan görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde kan görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi kan görmek başarısının azalacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada bir avuç kan görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada avucunda kan görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada avucun içinde kan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç avuç tuz yemek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments