Rüyada ormanda gezmek

Rüyada ormanda gezmek asık yüzlerin güleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanda gezmek gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada ormanda gezmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ormanda gezdiğini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda atla gezmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hoş muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanlık alanda gezmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada gece ormanda gezmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada orman ve yeşillik görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada orman temizlemek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda asker görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments